Φόρμα αναζήτησης

Καλοκαίρι στο Κτήμα Φιξ: περισσότερες μέρες και ώρες ανοικτό το πάρκο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Και θερινό σινεμά με δωρεάν είσοδο

Alt
29 Ιουν 2023 1:08 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ακόμα περισσότερες μέρες και ώρες μέσα στην εβδομάδα θα ανοίγει εφεξής για το κοινό το Κτήμα Φιξ, το μεγαλύτερο πάρκο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο απέκτησε πριν από λίγους μήνες ο Δήμος με πρωτοβουλία του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, για να αποτελέσει χώρο πρασίνου, πολιτισμού και ιστορίας της πόλης που θα τον χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Έτσι, από το Σάββατο 1η Ιουλίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέσα στο καλοκαίρι το Κτήμα Φιξ θα είναι ανοικτό από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. Όμως η βραδιά δεν θα τελειώνει εκεί… Στην δροσιά του πάρκου ο Δήμος έστησε ένα θερινό σινεμά το οποίο θα προβάλει παλιές αγαπημένες, κλασικές ταινίες, ελληνικές και ξένες για μεγάλους και παιδιά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 με δωρεάν είσοδο για όλους.

Πρεμιέρα το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 21.00 με την ταινία «Ξυπόλητοι στο Πάρκο» και συνέχεια την Κυριακή με το παιδικό «Ουπς ο Νώε έφυγε». Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των προβολών από τον σύνδεσμο: https://www.cinemaalive.org/cine-fix.

«Σας καλώ να περάσουμε ένα δροσερό καλοκαίρι στη σκιά και το πράσινο του Κτήματος Φιξ. Να χαρούμε στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής, το πρώτο καλοκαίρι που η πόλη μας έχει το πάρκο που δεκαετίες διεκδικούσαμε, μια πραγματική όαση οξυγόνου και ξεγνοιασιάς», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

* Υπενθυμίζουμε, για ταινίες πρώτης προβολής αλλά και ακόμα περισσότερες προβολές όλες τις ημέρες της εβδομάδας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διαθέτει τον θερινό κινηματογράφο Νοσταλγία (Κέας και Τερψιχόρης), έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης που έχει γίνει μέσα στα χρόνια σημείο αναφοράς για όλους τους σινεφίλ.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.