Φόρμα αναζήτησης

Με πασχαλινά τρόφιμα και δώρα ενισχύθηκε η τακτική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Alt
02 Μάιος 2024 9:14 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Ενισχυμένη με εορταστικά τρόφιμα και δώρα ήταν και φέτος η πασχαλινή διανομή υλικής ενίσχυσης από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τους δικαιούχους του προγράμματος. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου φρόντισε να προσθέσει στο τακτικό πακέτο του μήνα τρόφιμα όπως αρνί, πασχαλινά γλυκά, αυγά καθώς επίσης λαμπάδες και παιχνίδια για τις οικογένειες της πόλης που υποστηρίζονται από το Παντοπωλείο. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Μητρόπολη, συνέβαλε με αντίστοιχη χορηγία και στις διανομές τροφίμων που πραγματοποιήσαν και πραγματοποιούν αυτό το διάστημα οι Ιεροί Ναοί της πόλης.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν περίπου 660 κιλά νωπό αρνί, 600 κιλά πασχαλινά γλυκά (τσουρέκια, κουλούρια κτλ), λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους αλλά και παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν στη δράση του Δήμου με το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Το κόστος για τα τρόφιμα καλύφθηκε από πόρους του Δήμου και χορηγίες.

«Το σύνθημα μας πάντα είναι: κανείς και καμία μόνοι στις γιορτές. Είμαστε εδώ για να μην λείψει από κανένα σπιτικό η χαρά και το γιορτινό κλίμα. Με όσες δυνάμεις διαθέτουμε αλλά και τις ευγενικές χορηγίες από ανθρώπους της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, μπορούμε και φέτος να φέρουμε το πασχαλινό τραπέζι σε όλα τα νοικοκυριά», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.