Φόρμα αναζήτησης

Μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης: εγγραφές 2022 - 2023

Alt
14 Σεπ 2022 9:51 AM
Κατηγορία: Πόλη

Τα μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης ξεκινούν και φέτος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, προσφέροντας στους κατοίκους της πόλης προτάσεις για να γεμίσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, αναπτύσσοντας, παράλληλα, δεξιότητες. Οι εγγραφές γίνονται μέσα από την δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα των μαθημάτων, είτε με mail, είτε με επίσκεψη στα γραφεία της επιχείρησης.

Τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι ζωγραφική, ντεκουπάζ, θέατρο, παραδοσιακοί χοροί, πλέξιμο, κόσμημα. Για τη ζωγραφική και το θέατρο διατίθενται και παιδικά τμήματα.

Αίτηση εγγραφής μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, κατεβάζοντας το σχετικό έγγραφο από ΕΔΩ και, αφού συμπληρωθεί, με αποστολή στο email keaedhaaeota@gmail.com αναγράφοντας ως θέμα: «Αίτηση Εγγραφής Απασχόληση 2023 – 2024». Εναλλακτικά, η αίτηση μπορεί να κατατεθεί στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102756740.

«Τα μαθήματα απασχόλησης έχουν αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από τους συμπολίτες μας ως μια δημιουργική δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους, που αφενός γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο, αφετέρου ανοίγει ένα παράθυρο σε ικανότητες που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι έχουμε. Στην ετήσια έκθεση που κάνουμε κάθε χρόνο στη λήξη της περιόδου των μαθημάτων, φαίνεται και η πρόοδος των μαθητών μας, ανθρώπων που ξεκινούν ως αρχάριοι και εξελίσσονται μέσα από την τέχνη. Για αυτό και καλούμε όλους όσους το σκέφτονται να μην διστάσουν, να τολμήσουν να έρθουν στην παρέα μας και μαζί να ανακαλύψουμε το ταλέντο τους», το μήνυμα του Νίκου Σπυρόπουλου και της Έφης Κανλή, προέδρου και αντιπροέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, αντίστοιχα.

Δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων για το έτος 2023 - 2024 ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.