Φόρμα αναζήτησης

Πόλη

Alt

Το σχέδιο υποστήριξης των κατοίκων της πόλης οι οποίοι, όπως όλοι οι Έλληνες, μπαίνουν σε μια νέα περίοδο καραντίνας για την προστασία από την πανδημία επαναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με έκτακτες υπηρεσίες, προσαρμοσμένη λειτουργία και στοχευμένες παροχές για να βοηθήσει τους κατοίκους του ώστε να κυλήσει όσο το δυνατό πιο ομαλά το επόμενο διάστημα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Αναστέλλονται ή τροποποιούνται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερης κυβερνητικής απόφασης προγράμματα, δομές και υπηρεσίες όλων των δήμων της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην πανδημία του covid-19, συνεπώς και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα:

Εξυπηρέτηση πολιτών

διαβάστε περισσότερα
Alt

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους μπορούν από φέτος να κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ, υπάρχει πρόβλημα με τον φωτισμό σε κάποιες γειτονιές της πόλης. Έχουμε ήδη ειδοποιήσει το ΔΕΔΔΗΕ και πιέζουμε για τη συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Στα ίδια χαμηλά επίπεδα, τα οποία έχουν διαμορφωθεί μετά από τα χρόνια των διαδοχικών μειώσεων της δημοτική αρχής του Νίκου Μπάμπαλου, θα παραμείνουν οι συντελεστές των δημοτικών τελών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και για το 2023. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση της διοίκησης που πρότεινε το πάγωμα του συνόλου της δημοτικής φορολογίας, κόντρα στο γενικότερο οικονομικό κλίμα και την πρωτοφανή αύξηση των τιμών ενέργειας και προϊόντων.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Κληρώσαμε τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που πλαισίωσε το τουρνουά μπάσκετ των τεσσάρων δημοσίων λυκείων του Δήμου μας, το οποίο οργανώσαμε το Σάββατο 19/11 για να ενισχυθούν οι πενθήμερες εκδρομές της 3ης Λυκείου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές σας, οι οποίες ήδη δόθηκαν στα παιδιά των σχολείων, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα εισιτήρια εκείνων των μαθητών και των μαθητριών που δεν θα είχαν διαφορετικά την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή την σημαντική για την εφηβική ηλικία εκδρομή.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με στόχο να βελτιώσει περαιτέρω το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα την εκπόνηση του Δημοτικού Σχεδίου Μείωσης Εκπομπών (ΔηΣΜΕ), το οποίο θα προβλέπει σχετικά μέτρα και δράσεις, κυρίως, σε ό,τι αφορά τα δημοτικά κτίρια της πόλης.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου) θα λειτουργήσει την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως τις 17.30. 

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ορίζει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής  εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, με θητεία από 27/01/2022 έως 31/12/2022 μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητές του, όπως περιγράφονται στην σχετική απόφαση ΕΔΩ

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με στόχο την υποστήριξη της οικογένειας στα πρώτα σχολικά βήματα του παιδιού, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ξεκίνησε για ακόμα μια χρονιά τις Σχολές Γονέων για τους Ηρακλειώτες τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

διαβάστε περισσότερα