Φόρμα αναζήτησης

Πόλη

Alt

Το σχέδιο υποστήριξης των κατοίκων της πόλης οι οποίοι, όπως όλοι οι Έλληνες, μπαίνουν σε μια νέα περίοδο καραντίνας για την προστασία από την πανδημία επαναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με έκτακτες υπηρεσίες, προσαρμοσμένη λειτουργία και στοχευμένες παροχές για να βοηθήσει τους κατοίκους του ώστε να κυλήσει όσο το δυνατό πιο ομαλά το επόμενο διάστημα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Αναστέλλονται ή τροποποιούνται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερης κυβερνητικής απόφασης προγράμματα, δομές και υπηρεσίες όλων των δήμων της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην πανδημία του covid-19, συνεπώς και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα:

Εξυπηρέτηση πολιτών

διαβάστε περισσότερα
Alt

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους μπορούν από φέτος να κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Μέτρα για την τόνωση της ασφάλειας εντός, αλλά και πέριξ των σχολικών κτιρίων της πόλης κατά τις βραδινές, κυρίως, ώρες οπότε και παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς από αγνώστους συζήτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, σε σύσκεψη που προκάλεσε ο δήμαρχος στο δημαρχείο.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Τις καθημερινές εκδρομές για θαλάσσια μπάνια επαναφέρει για τα μέλη των δημοτικών του ΚΑΠΗ ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μετά την αναστολή της δραστηριότητας τα τελευταία χρόνια λόγω των μέτρων για την πανδημία. Η συμμετοχή των μελών είναι εντελώς δωρεάν ενώ οι εκδρομές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα διαρκέσουν όλο το μήνα, Δευτέρα με Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω τεχνικού προβλήματος τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας τη Δευτέρα 27/6 θα ξεκινήσουν από τις 8.30 το πρωί.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ακόμα ένα σύμμαχο στην διεκδίκηση των βέλτιστων δυνατών, για την πόλη και τους κατοίκους, συνθηκών κατασκευής της επέκτασης της λεωφόρου Κύμης στα όριά του εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενώνει τη φωνή της με αυτή του Δήμου ζητώντας από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η διάνοιξη της Κύμης κατά μήκος του Ηρακλείου να γίνει με σκεπαστό το κομμάτι του δρόμου στο ύψος της επιφάνειας του εδάφους, ούτως ώστε στο νέο χώρο που θα δημιουργηθεί να κατασκευαστεί ένα πρότυπο αθλητικό συγκρότημα αποκλειστικά για αγώνες μπάσκετ 3Χ3.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ο Κώστας Μανωλάκης ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής αναπληρώνοντας τον Μανώλη Κουτσογιαννάκη ο οποίος παραιτήθηκε από το ΔΣ της πόλης για επαγγελματικούς λόγους. Ο Κώστας Μανωλάκης είναι συνταξιούχος τραπεζικός ενώ διατελεί πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Ένα ακόμα πεζόδρομο στη γειτονιά της Καναπίτσας δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζοντας τα έργα για την αναβάθμιση της γειτονιάς. Αυτή τη φορά σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας μετατράπηκε το τμήμα της οδού Πλάτωνος, από Αγίου Νεκταρίου έως Δάφνιδος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σχέδιο πεζοδρόμησης των οδών, που περικλείουν το παρκάκι και την παιδική χαρά ανάμεσα στην Αριστοτέλους και την Πλάτωνος, και να δημιουργηθεί έτσι ένας ομοιογενής χώρος με προτεραιότητα στους κατοίκους και τους πεζούς.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Το πλέον καθοριστικό βήμα στη διαδρομή για την απόκτηση του Κτήματος Φιξ, την έγκριση του τρόπου χρηματοδότησης της αγοράς των 27 στρεμμάτων και των κτιρίων που βρίσκονται εντός των ορίων του, κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία του συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι νέοι όροι της σύναψης δανειακής σύμβασης από την όποια θα προκύψει η αποζημίωση των τωρινών ιδιοκτητών του Φιξ, θυμίζουμε, με 5 εκατομμύρια ευρώ, το χαμηλότερο τίμημα που έχει προκύψει ποτέ από την σχετική διαπραγμάτευση.

διαβάστε περισσότερα