Alt

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής επ’ αφορμής της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτη πρ.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την πυροπροστασία των σχολείων της πόλης τονώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με στόχο την αύξηση των μέτρων ασφάλειας για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες μελέτες των χώρων και των συνθηκών σε όλα τα  σχολικά κτίρια του Δήμου, για να υποδειχθούν και να ενισχυθούν, ακολούθως, τα μέτρα που χρειάζονται για την πρόληψη και την προστασία από το κίνδυνο της φωτιάς, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και στην προετοιμασία του ανθρώπινου δυναμικού.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Την εξασφάλιση των κονδυλίων, τα οποία θα χρηματοδοτήσουν τις απαιτούμενες μελέτες για τα εναπομείναντα έργα αποκατάστασης στα τρία σχολεία της πόλης που απέκτησαν κτιριακά προβλήματα λόγων του σεισμού του καλοκαιριού, ανακοίνωσε στους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου, του 5ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Με στόχο την τόνωση της ασφάλειας των πολιτών, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Βασίλη Ρόκκο, για να πραγματοποιήσουν τον απολογισμό της έως τώρα συνεργασίας Δήμου – Αστυνομίας, εξετάζοντας τα περιθώρια βελτίωσης των μέτρων που θα αυξήσουν το αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Σύμφωνα με το υπ΄αρ. Φ 430/189/32533/Σ.16403/03-12-2019 έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής, σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2002 (κλάσεως 2023), υποχρεούνται να καταθέσουν στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες, Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 2 Ιανουαρίου 2020 μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Λόγω ατυχήματος, τα δρομολόγια 15.30 και 16.30 Γραμμής 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας την Τρίτη 7 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί εκ νέου οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν στην πόλη ως επακόλουθο του νέου κύματος κακοκαιρίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου που έχουν να κάνουν με την Πολιτική Προστασία και την καθαριότητα της πόλης είναι σε συνεχή βάρδια για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Ηρακλείου και, κυρίως, η ασφάλεια των κατοίκων.

Για όποιο θέμα προκύψει οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στα τηλέφωνα: 2102830374 & 6974606028.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, επί της οδού Κωστή Παλαμά στο Παλαιό Ηράκλειο, αποδίδεται στην πόλη. Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, ο Δήμος εγκαινίασε τον σταθμό ο οποίος, βέβαια, ήδη λειτουργεί από την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για να αποτελέσει το πρώτο, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, σχολικά βήματα δεκάδων παιδιών του Ηρακλείου.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Φωτεινότερες θα βρουν αυτά τα Χριστούγεννα τις γειτονιές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όχι μόνο από τον γιορτινό στολισμό της πόλης, αλλά και την επέκταση του δημοτικού φωτισμού, έργο που η διοίκηση του Δήμου ολοκλήρωσε μέσα στην χρονιά που φεύγει. Στρατηγικοί δρόμοι, καθώς και συνοικιακές οδοί που δεν διέθεταν επαρκή φωτισμό, είδαν την υποδομή τους να αναβαθμίζεται και μάλιστα με συστήματα νέας τεχνολογίας τύπου LED, τα οποία προσφέρουν αποδοτικότερο, οικονομικότερο και πιο φιλικό στο περιβάλλον αποτέλεσμα.

διαβάστε περισσότερα
Alt

Χίλια ευρώ σε κάθε οικογένεια Ηρακλειωτών που θα κάνει το πρώτο της παιδί από το 2020 και μετά θα δίνει ως εφάπαξ βοήθημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Αυτό προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Δήμου για τη νέα χρονιά, ο οποίος εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Το μέτρο εντάσσεται, με εισήγηση του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου ξεκινώντας από το 2020 «και για όσο, τουλάχιστον, εμείς θα είμαστε στην δημοτική αρχή», όπως τόνισε ο Nίκος Μπάμπαλος.

διαβάστε περισσότερα