Φόρμα αναζήτησης

Ορκωμοσία δημάρχου και νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Alt
20 Δεκ 2023 11:22 AM
Κατηγορία: Κοινωνία

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18.00 στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντα δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, και των μελών της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν. Μάλιστα, στο πλαίσιο της τελετής θα τραγουδήσει η παιδική χορωδία του Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση.  

Τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους από 1-1-24 με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου. Θυμίζουμε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου και σύμφωνα με την τελευταία απογραφή θα αριθμεί πλέον 35 μέλη Δημοτικού Συμβουλίου (από 33 που είχε μέχρι και την τρέχουσα περίοδο που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες).

«Η τελετή ορκωμοσίας είναι η ύψιστη στιγμή αλλά και τιμή για την ανάληψη των ευθυνών μας ως δημοτική αρχή ώστε να συνεχίσουμε να δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Καλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή του νέου ξεκινήματος που θα βάλει το Ηράκλειο σε μια καινούργια εποχή έργου και προόδου», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.