Φόρμα αναζήτησης

Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων μουσικών οργάνων: Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Alt
24 Ιουν 2022 10:53 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Νέο κύκλο δωρεάν μαθημάτων κιθάρας και πιάνο οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όσοι κάτοικοι της πόλης θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν online συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες που θα βρουν παρακάτω.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα είναι ατομικά. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές, σε συνεννόηση με τους καθηγητές και σε πλαίσιο που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά ανάλογο μάθημα αλλά και εκείνοι που είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως ότου συμπληρωθούν οι προσφερόμενες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και στους συμμετέχοντες και στους επιλαχόντες.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες στο 2132000168.

«Για ακόμα μια χρονιά προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων στους Ηρακλειώτες. Μόνη προϋπόθεση να είναι κάτοικοι της πόλης μας και να έχουν αγάπη για τη μουσική… Και ποιος ξέρει, μπορεί κάποια ή κάποιος να ανακαλύψει ένα κρυμμένο ταλέντο που διαθέτει. Όπως και να έχει, η ενασχόληση με τη μουσική κάνει μόνο καλό. Σας περιμένουμε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή», το μήνυμα της Μαίρης Ιγγλέση, αντιδήμαρχου Πολιτισμού.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.