Φόρμα αναζήτησης

Με το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος – Κοινή δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας

Alt
14 Απρ 2022 9:41 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Με τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων της πόλης, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. Ο δήμαρχος και το νέο προεδρείο της Ένωσης συμφώνησαν να συνεχίσουν την στενή συνεργασία Δήμου και Γονέων ώστε θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την καθημερινότητα στα σχολεία της πόλης, αλλά και να αναπτύξουν από κοινού δράσεις για τα παιδιά και τους νέους. Δεσμεύθηκαν, μάλιστα, να ανανεώσουν σύντομα το ραντεβού τους και να πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις για την επικαιροποίηση αυτής της συνεργασίας και την κάλυψη των αναγκών που τυχόν να προκύπτουν.

Ο δήμαρχος τους παρουσίασε συνοπτικά τα έργα που εκτελεί αυτό το διάστημα η δημοτική αρχή σε διάφορα σχολεία της πόλης (αποκατάσταση σεισμόπληκτων, ενεργειακής αναβάθμισης κτλ) και έθεσε τις υπηρεσίες του Δήμου στη διάθεση της Ένωσης για οποιοδήποτε θέμα απαιτήσει παρέμβαση.

«Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας. Για αυτό και καθημερινό μας μέλημα είναι πώς θα τους προσφέρουμε περισσότερα, πώς θα κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, μέσα και έξω από το σχολείο, ώστε η μόνη τους έγνοια να είναι η πρόοδός τους. Με την Ένωση Γονέων του Δήμου μας έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης την οποία θα συνεχίσουμε και με το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο. Χαίρομαι που στην πόλη μας έχουμε ενεργούς γονείς, που ενδιαφέρονται για το κοινό καλό. Μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ακόμα πιο πολλά», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου για την συνάντηση.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.