Φόρμα αναζήτησης

Λύση στα προβλήματα των κατοίκων της οδού Σπύρου Λούη έδωσε το αντιπλημμυρικό έργο που ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Alt
28 Σεπ 2023 11:21 AM
Κατηγορία: Πόλη

Ένα ακόμα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στα όρια της πόλης. Πρόκειται για το νέο αγωγό όμβριων υδάτων που διασχίζει πλέον την οδό Σπύρου Λούη αλλά και τις κάθετες οδούς, οδηγώντας τα νερά της βροχής προς τον κεντρικό αγωγό του παρακείμενου ρέματος. Με τον τρόπο τον οποίο υπέδειξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της περιοχής σε κάθε έντονη βροχόπτωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αυτοψία που έκανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ηλίας Μπάρμπας, το έργο ήταν απόλυτα αποτελεσματικό και στις τελευταίες δύο περιόδους ισχυρών βροχοπτώσεων, θωρακίζοντας περαιτέρω τη γειτονιά πέριξ της οδού Σπύρου Λούη.

«Τα αντιπλημμυρικά είναι έργα τα οποία έχουμε βάλει σε προτεραιότητα από την αρχή της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής. Με στρατηγικές παρεμβάσεις προσθήκης, επέκτασης ή διεύρυνσης αγωγών έχουμε καταφέρει το Ηράκλειο να μένει αλώβητο ακόμα και μετά από τις πιο ισχυρές καταιγίδες. Υλοποιούμε αντιπλημμυρικά έργα από το πιο κεντρικό σημείο της πόλης – όπως κάνουμε τώρα με την ανάπλαση στις περιοχές Αγίας Τριάδας και Μανδηλαρά – μέχρι το πιο απομακρυσμένο, όπως είναι η οδός Σπύρου Λούη. Πρώτιστο μέλημά μας  είναι η ασφάλεια των δημοτών μας και των περιουσιών τους» τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.