Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών

Alt
19 Ιαν 2024 11:46 AM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Την Τετάρτη 17/1/2024 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών, στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής, με τη συγγραφέα Δήμητρα Μουλαρά, η οποία παρουσίασε το βιβλίο της «Η σκουληκαντέρα με τη γλυκιά φωνή». 

Αρχικά, η συγγραφέας στην όμορφη παρέα των παιδιών μας, συζήτησε για τα πλούσια τεκμήρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και εστίασε ιδιαιτέρως στα σπάνια βιβλία που περιλαμβάνει η συλλογή της. Η συζήτηση επίσης επικεντρώθηκε στο κατά πόσο είναι εύκολο να γράψει ένας ενήλικας παραμύθια. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν στη συζήτηση, εκφράζοντας το καθένα ξεχωριστά την άποψή τους και υποστηρίζοντας ότι εκείνα θα μπορούσαν να τα κατάφερναν καλύτερα. Εν συνεχεία διάβασαν το παραμύθι, της συγγραφέως και ενώσανε τα κομμάτια του παζλ. Μιλώντας για τον φίλο της σκουληκαντέρας που είναι χελιδόνι, ζωγράφισαν τα δικά τους χελιδόνια όπου όντας ταξιδεύοντας σε άλλες χώρες, διαφήμισαν την Ελλάδα μας. 

Πέρασαν όλοι πραγματικά υπέροχα. Όλα τα παιδιά είχαν υπέροχη σκέψη και κοφτερό μυαλό. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω να συναντηθούμε ξανά σύντομα μας δήλωσε η αγαπημένη συγγραφέας. Της υποσχεθήκαμε να την καλέσουμε πάλι στις καλοκαιρινές μας δράσεις! Σημειωτέων, ότι όλοι οι συγγραφείς συμμετέχουν στις εκάστοτε δράσεις μας, εθελοντικά χωρίς την απαίτηση αγοράς των βιβλίων τους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Σαφώς στο τέλος, οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες μας δεν παρέλειψαν την ευκαιρία να δανειστούν και βιβλία της αρεσκείας τους.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.