Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 6-8 ετών

Alt
15 Απρ 2024 9:25 AM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Την Τετάρτη 10/4/2024 πραγματοποιήθηκε η Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 6-8 ετών, με τη συγγραφέα Άννα Κοντολέων με το βιβλίο της «Γη και ουρανό»,  στις 6:00 μμ. Η Άννα Κοντολέων συνοδευόμενη από την μητέρα της και επίσης συγγραφέα-μεταφράστρια Κώστια Κοντολέων μας χάρισε υπέροχες στιγμές με την αέρινη παρουσία της και με την βελούδινη φωνή της μας ταξίδεψε στον κόσμο του έρωτα, της αγάπης της  και της αποδοχής με μια τρυφερότητα και μια παραστατικότητα που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους.  Το πολύ δυνατό ερώτημα του μικρού αγοριού “Μπαμπά πως ερωτευόμαστε” ξεκινά την αφήγηση μιας υπέροχης ιστορίας αγάπης κατά την οποία ένας νέος άνδρας ανακαλύπτει στην αγαπημένη του παραλία μια μέρα ένα μπουκάλι με τη φωτογραφία μιας κοπέλας την οποία και ερωτεύεται και έτσι αποφασίζει να κινήσει Γη και Ουρανό προκειμένου να την βρει!

Το βιβλίο μας ταξιδεύει σε μια γλυκιά αναζήτηση όπου ο έρωτας η επιθυμία και η  επιμονή εκπληρώνουν τον στόχο τους, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την δύναμη της αληθινής αγάπης και τους καρπούς της!

Ακολούθησε εικαστικό εργαστήρι όπου τα παιδιά με τις ζωγραφιές τους έβαλαν την δική τους πινελιά στην εικαστική σύνθεση της ιστορίας.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι δανείστηκαν βιβλία και έφυγαν χαρούμενοι περιμένοντας την επόμενη συνάντησή τους.

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.