Φόρμα αναζήτησης

Κλειστά τα σχολεία 24, 25, 26, 27 & 28 Ιανουαρίου για την προφύλαξη των παιδιών

Alt
23 Ιαν 2022 5:36 PM
Κατηγορία: Παιδεία

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Σύμφωνα με νεότερη απόφαση τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Στα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή το μάθημα θα γίνει με τηλεκπαίδευση

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε σε σύσκεψη της Περιφέρειας με τους δήμους της Αττικής, στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αφενός για την ασφάλεια των μαθητών, εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο για ισχυρή χιονόπτωση στην Αττική, αφετέρου και κυριότερα διότι το πρωτόκολλο για την προστασία από την πανδημία ορίζει το μάθημα να γίνεται με συνεχή αερισμό των αιθουσών διδασκαλίας, κάτι που θα δυσχεράνει τις συνθήκες για τα παιδιά κατά τις ημέρες που θα σημειωθούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Να σημειωθεί ότι όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου διαθέτουν επαρκές πετρέλαιο ή είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, σε όλες τις κλειστές σχολικές μονάδες το μάθημα θα γίνει με τηλεκπαίδευση.

Για τη λειτουργία των σχολείων από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση έπειτα από επανεκτίμηση των δεδομένων.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.