Φόρμα αναζήτησης

ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

01 Δεκ 2018 9:00 AM
Alt
Κατηγορία: Δήμος

Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι ήρθε για να μείνει. Κάθε χρόνο, μια εβδομάδα πριν την Κυριακή της Αποκριάς, η πόλη γίνεται μια μεγάλη γιορτή κεφιού και διασκέδασης. Μικροί και μεγάλοι Ηρακλειώτες ενώνονται και βγαίνουν στους δρόμους αφήνοντας στην άκρη έγνοιες και φορώντας το μεγαλύτερό τους χαμόλεγο, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και σε εκδηλώσεις που προηγούνται αλλά και ακολουθούν.


ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 - Ημερολόγιο δράσης


O Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανακοινώνει την έναρξη αποκριάτικων προγραμματισμών για το ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 με κεντρικό θέμα: Oικολογία & Περιβάλλον «Αναζητώντας την Αρμονία με την Φύση»

Το Ηράκλειο ενώνει δυνάμεις και προετοιμάζεται για το ξεχωριστό καρναβάλι της πόλης, προσκαλώντας όλους να εκφραστούν και να γίνουν μέρος των προετοιμασιών και της μαγείας του. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, φέρνει την εορταστική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στην πόλη, μ’ ένα θέμα που μας αφορά όλους και έχει θέμα: «Οικολογία & Περιβάλλον: Αναζητώντας την Αρμονία με τη Φύση»

Δίνει έμφαση σε περιβαλλοντικά θέματα και προσκαλεί όλους τους φίλους του καρναβαλιού, να γιορτάσουμε μαζί, δίνοντας πνοή στον αποκριάτικο παραδοσιακό θεσμό!

Το φετινό θέμα, θέλει να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους δημότες να αναλάβουν δράση για την κλιματική αλλαγή, την αποψίλωση, την υπεραλίευση των ωκεανών, τα απορρίμματα, την έλλειψη πόσιμου νερού, τη βιώσιμη μεταφορά, τη πράσινη ενέργεια και γενικότερα την προστασία του περιβάλλοντος και γι’ αυτό ενθαρρύνει όλους τους κατοίκους αλλά και τους φίλους & επισκέπτες του Ηρακλείου, να συμμετάσχουν στην 5η Αποκριάτικη Παρέλαση Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με θέμα την Οικολογία & το Περιβάλλον και να ενταχθούν στην μεγάλη καρναβαλική Ηρακλειώτικη παρέα. Να γίνουν μέρος μιας μοναδικής αποκριάτικης γιορτής, που θα γίνει αξέχαστη εμπειρία για όλους! Εμπνευσμένοι από την ομορφιά της φύσης, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην Ηρακλειώτικη αποκριάτικη παρέλαση με αυτοσχέδιες στολές και παραστατικά στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν την προσήλωσή στην περιβαλλοντική προστασία.

Η προετοιμασία για την καρναβαλική παρέλαση μοιάζει με ένα όμορφο ταξίδι και αποτελεί μια ευκαιρία για τους πολίτες να ενωθούν για να γιορτάσουν με κέφι και χορό!

Πληροφορίες και συμμετοχές στο ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 στην online φόρμα ΕΔΩ στα τηλ. 2132000170 & 2132000158


Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί προκειμένου να διοργανώσουμε ένα αξέχαστο καρναβάλι, που θα ενώσει κάθε γειτονιά του Ηρακλείου και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας. 

Μετά και από τις πρώτες συναντήσεις που έγιναν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με φορείς της πόλης για το ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 με κεντρικό θέμα Περιβάλλον & Οικολογία, το ταξίδι προς το καρναβάλι συνεχίζεται με ενθουσιασμό αλλά και με την δημιουργία ενός διαδραστικού χώρου στα social media, την δημιουργία της ομάδας #«ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Καρναβαλικές Παρέες 2024», ΚΛΙΚ ΕΔΩενθαρρύνοντας την #δημιουργικότητα, την #προσωπική έκφραση, την #ανταλλαγή ιδεών και φυσικά την αποτύπωση της καρναβαλικής σας παρουσίας!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να συναντηθούμε σε αυτό το  ταξίδι προς το καρναβάλι, με όραμα, δημιουργικότητα και συμμετοχή  για να εμπνευστούμε, να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε μαζί μία αξέχαστη εμπειρία!!!


ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

Μετά από τόσα χρόνια αξέχαστων καρναβαλιών, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι νέο και ενωτικό για την πόλη μας! 

Τη δημιουργία μιας ξεχωριστής Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης και Αλληλοβοήθειας, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να διαδραματίσετε ένα σημαντικό ρόλο, στην οργάνωση και διεξαγωγή του καρναβαλιού. 

Ως εθελοντής/ντρια, θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε στην επιτυχή διοργάνωση  του καρναβαλιού, με καθήκοντα που μπορεί να περιλαμβάνουν βοήθεια στην υλοποίηση καρναβαλικών εκδηλώσεων, υποστήριξη και διοργάνωση παρελάσεων, παροχή πληροφοριών & καθοδήγησης σε επισκέπτες κτλ. 

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής/ντρια συμπληρώστε και υποβάλλετε την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, με την κ. Κατερίνα Ζαγγανά, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τον Συντονισμό των θεμάτων Αστικής Πανίδας & Εθελοντισμού,  τηλ. 6970-179398

Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε μαζί, αυτό το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας!


Θυμηθείτε τις παλιότερες διοργανώσεις.

Φωτογραφικό άλμπουμ 

Καρναβάλι 2018

Καρναβάλι 2019

Καρναβάλι 2020

Καρναβάλι 2023