Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους, η θρυλική Γυμναστράδα, είναι το ετήσιο gala που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής και χορού από όλη την Ελλάδα. Χωρίς νικητές και ηττημένους, με στόχο να προάγει την άμιλλα και το πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθε, η Γυμναστράδα αποτελεί μια μεγάλη γιορτή Αθλητισμού.

διαβάστε περισσότερα

Τα Ηράκλεια είναι το κεντρικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που γίνεται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όντας ο ιστορικότερος πολιτιστικός θεσμός της πόλης, τα Ηράκλεια επανήλθαν στο προσκήνιο το 2015 με την πρώτη, σύγχρονη διοργάνωση στο πάρκο της οδού Πεύκων 50, χώρος που φιλοξενεί εφ' εξής το Φεστιβάλ. 

διαβάστε περισσότερα
09 Dec 2018 8:22 AM

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρακλείου Σχολικά Δρώμενα δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης στα παιδιά της πόλης. Οι μαθητές των σχολείων ανεβαίνουν στο σανίδι του Πολιτιστικού Πολύκεντρου και παρουσιάζουν κάθε καλοκαίρι τις δικές τους ή διασκευασμένες θεατρικές ή μουσικές παραγωγές. Το Φεστιβάλ φέρει το όνομα της εκλιπούσης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Ζούνη

διαβάστε περισσότερα
07 Dec 2018 8:21 AM

Η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο: Δεκέμβριο και Ιούνιο. Σε κάθε δράση δεκάδες Ηρακλειώτες προσφέρουν το καλύτερο δώρο στους συνανθρώπους τους, δώρο που σώζει ζωές. Η Αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

διαβάστε περισσότερα