Φόρμα αναζήτησης

Επιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης για ανέργους: Έως και 3.000 ευρώ επίδομα για τους συμμετέχοντες

Alt
26 Ιουλ 2022 1:21 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Universal Education του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, παρέχει στους ανέργους της πόλης τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα με επίδομα έως 3.000 ευρώ. Τα εν λόγω προγράμματα, τα οποία είναι συγχρηματοδοτούμενα σε ευρωπαϊκό και σε εθνικό επίπεδο, προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους αφενός κατάρτιση και πρακτική σε τομείς με αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας, αφετέρου εκπαιδευτικό επίδομα που μπορεί να φτάσει έως και 3.000 ευρώ. Δηλαδή ο ωφελούμενος όχι μόνο θα καταρτιστεί σε κλάδους που μπορούν να τον διευκολύνουν στην αναζήτηση θέσης εργασίας, παράλληλα θα έχει στη διάθεσή του ένα σεβαστό εισόδημα, το οποίο θα τον βοηθήσει σε αυτή την πορεία.

Για να δηλώσει κάποια ή κάποιος συμμετοχή αρκεί να επισκεφτεί και να ακολουθήσει τον σχετικό σύνδεσμο παρακάτω, στον οποίο μπορεί να δει τους προσφερόμενους τομείς κατάρτισης και να δηλώσει το ενδιαφέρον του. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Universal Education υλοποιεί δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ανέργων και εργαζομένων στοχεύοντας στη βελτίωση της απασχολησιμότητας και την ένταξη στην αγορά εργασίας. Οι γνώσεις και δεξιότητες που οι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν, θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν νέες ή υπάρχουσες κενές θέσεις εργασίας σε δυναμικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της αγοράς εργασίας. Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν για τις αποκτηθείσες δεξιότητες, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024, από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης προσόντων προσώπων, συμμετέχοντας εντελώς δωρεάν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Για όσους δεν καταφέρουν να λάβουν την πιστοποίηση από την πρώτη εξέταση, υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης.

 

 

Επιδοτούμενα
​Προγράμματα Ανέργων
σε κλάδους αιχμής


ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΕΩΣ 3.000€

 

Η UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Ε. με ηγετική θέση στο χώρο της εκπαίδευσης, κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους σε όλη την Ελλάδα.

Η Εταιρεία θα υλοποιήσει δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ανέργων συμβάλλοντας στη βελτίωση της απασχολησιμότητας και την ένταξη στην αγορά εργασίας. Οι γνώσεις και δεξιότητες που οι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν, θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν νέες ή υπάρχουσες κενές θέσεις εργασίας σε δυναμικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της αγοράς εργασίας. Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν για τις αποκτηθείσες δεξιότητες, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024, από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης προσόντων προσώπων, συμμετέχοντας εντελώς δωρεάν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Για όσους δεν καταφέρουν να λάβουν την πιστοποίηση από την πρώτη εξέταση, υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Πατήστε ΕΔΩ
   
 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Shadow
 

UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Ε.

ATTΙKH: Μαυροκορδάτου 1-3, Αθήνα 106 78 // ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τσιμισκή 19, Θεσσαλονίκη 546 24 // ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 6ο χλμ Λάρισας Νίκαιας, Λάρισα 415 00 // ΚΡΗΤΗ: Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο 712 02 // ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: Βύρωνος 1, Ρόδος 851 00

Τηλέφωνο 210 9769510 // Fax 210 9769562 // E-mail info@ueducation.gr // www.ueducation.gr

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.