Φόρμα αναζήτησης

Νέα μέτρα για την πανδημία: Πως λειτουργούν οι δημοτικές δομές

Alt
03 Νοε 2020 10:27 AM
Κατηγορία: Πόλη

Αναστέλλονται ή τροποποιούνται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερης κυβερνητικής απόφασης προγράμματα, δομές και υπηρεσίες όλων των δήμων της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην πανδημία του covid-19, συνεπώς και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα:

Εξυπηρέτηση πολιτών

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα στις περιοχές αυξημένου κινδύνου όπως η Αττική, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις δημόσιες υπηρεσίες με φυσική παρουσία μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού. Φυσικά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να εξυπηρετεί ηλεκτρονικά από τις διαδικτυακές πλατφόρμες του, χωρίς ταλαιπωρία και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Μπείτε στα συστήματα online εξυπηρέτησης ΕΔΩΓια τις περιπτώσεις που θα χρειαστεί ραντεβού επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα που θα βρείτε ΕΔΩ

Παιδικές χαρές

Κλειστές για το ίδιο διάστημα θα παραμείνουν και όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου.

Αθλητικές - πολιτιστικές δραστηριότητες

Αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στα πολιτιστικά κέντρα, τα δημοτικά γυμναστήρια και τα γήπεδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η αναστολή αφορά όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους καθώς και όλα τα αθλητικά προγράμματα (ατομικά ή ομαδικά). Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει να επιτρέπεται η ατομική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.

Δημοτική Συγκοινωνία - δρομολόγιο μεταφοράς φοιτητών

Αφού πλέον όλα τα μαθήματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τελούνται με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης για το παραπάνω χρονικό διάστημα διακόπτεται το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας προς την Πανεπιστημιούπολη. Οι υπόλοιπες γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα λειτουργήσουν κανονικά με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παιδικοί σταθμοί

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παραμένουν ανοικτοί

ΚΑΠΗ

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν κλείσει από την πρώτη δέσμη μέτρων της περασμένης Άνοιξης και παραμένουν κλειστά.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.