Φόρμα αναζήτησης

2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Alt
26 Φεβ 2020 1:00 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

Την 2η συγκέντρωση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα σε φορείς και κατοίκους της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο της κατάρτισης του Σχέδιου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της περιοχής, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 11.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Στην συγκέντρωση θα παρουσιαστεί η 1η φάση της Μελέτης του ΣΒΑΚ και θα γίνει μια πρώτη καταγραφή των απόψεων των Ηρακλειωτών και των μελών του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τα προκαταρκτικά σενάρια διαχείρισης κινητικότητας.

Θυμίζουμε, το υπό κατάρτιση ΣΒΑΚ θα περιγράψει το νέο κυκλοφοριακό χάρτη των μετακινήσεων στον Δήμο, αποτελώντας, παράλληλα, τον οδηγό υλοποίησης αλλά και το κυρίως όπλο στη μάχη της διεκδίκησης των αναπτυξιακών έργων, που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη για τις επόμενες δεκαετίες.

Κατά τους προηγούμενους μήνες, ο Δήμος κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να συμπληρώσουν σχετικό ερωτηματολόγιο με τις απόψεις τους ενώ, πλέον, ξεκινά και την δια ζώσης ενημέρωση και καταγραφή των θέσεων.