Φόρμα αναζήτησης

«Διατροφή στην παιδική ηλικία» το θέμα της επόμενης διάλεξης του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης

Alt
17 Απρ 2024 10:09 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Στην διατροφή κατά την παιδική ηλικία είναι αφιερωμένη η επόμενη διάλεξη του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του επιμορφωτικού προγράμματος που έχει ξεκινήσει αυτό τον χρόνο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των πολιτών. Η νέα αυτή συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ομιλητή τον δρ. Δημήτρη Μπιτσάνη, κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο με πολυετή επαγγελματική εμπειρία και εκπαίδευση ως ερευνητής και ακαδημαϊκός στην «Βιοχημεία και Διατροφή» και στην Δημόσια Υγεία σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία και εργαστήρια και κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο δρ Μπιτσάνης θα δώσει οδηγίες και συμβουλές για την τακτική που πρέπει να ακολουθούν οι γονείς στη διαμόρφωση της διατροφής των παιδιών σε όλα τα στάδια των πρώτων βημάτων της ζωής τους ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι βάσεις μιας υγιεινής ζωής θα μπουν από νωρίς και θα γίνουν συνείδηση και για το υπόλοιπο του βίου των παιδιών.

Θυμίζουμε, τα σεμινάρια – διαλέξεις του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι πολίτες το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν, ενώ δεν χρειάζεται πρότερη δήλωση συμμετοχής σε αυτό το πιλοτικό στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέρχονται στον τόπο της συνάντησης και να δηλώνουν επί τόπου τη συμμετοχή τους.