Φόρμα αναζήτησης

Όλοι Μαζί στηρίζουμε τους άμαχους της Ουκρανίας

Alt
08 Μαρ 2022 11:04 AM
Κατηγορία: Κοινωνία

Όλοι Μαζί Μπορούμε να στηρίξουμε τους αμάχους της Ουκρανίας. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στον άμαχο πληθυσμό των εμπόλεμων περιοχών της Ουκρανίας με την ευχή σύντομα να υπάρξει κατάπαυση του πυρός και να επανέλθει η Ειρήνη. Όσοι Ηρακλειώτες επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα αναγκαία είδη μπορούν να το κάνουν την Τρίτη 8 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου επί της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Συγκεντρώνονται κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές - γάλατα και φαρμακευτικό υλικό όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Αναλυτική λίστα με φάρμακα και υγειονομικό υλικό που χρειάζονται ΕΔΩ

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Όλοι Μαζί Μπορούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τους δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου - Χολαργού, Φιλοθέης – Ψυχικού.