Φόρμα αναζήτησης

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συγκεντρώνουμε δώρα Σάββατο 10/12 στο δημαρχείο

Alt
05 Δεκ 2022 9:57 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Και αυτές τις γιορτές Όλοι Μαζί Μπορούμε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώνει προσφορές σε παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να δώσει χαρά στα παιδιά ώστε να φτάσει η αγάπη σε όλα τα σπιτικά που το έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στον χώρο του δημαρχείου.

Στην δράση συμμετέχει ενεργά το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όπως και σχολεία και σύλλογοι της πόλης που θα τραγουδήσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

«Η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο είναι υπόθεση 365 ημερών για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Πόσο μάλλον την περίοδο των γιορτών που είναι κατ’ εξοχήν η εποχή για να δώσουμε παραπάνω αγάπη, κυρίως στα μικρά παιδιά που με τόση λαχτάρα περιμένουν τον Άγιο Βασίλη. Ας γίνουμε λοιπόν, εμείς ο Άγιος Βασίλης για τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαρά», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Eυχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες σε δώρα και κεράσματα  τις επιχειρήσεις της πόλης μας:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

ΑΝΝΙΕ’S SCHOOL

ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟ

SAVEUR

ΛΑΖΟΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΑΤΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ