Φόρμα αναζήτησης

Ψηφιακές μαστογραφίες Μαΐου

Alt
08 Μάιος 2023 10:36 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Και αυτό το μήνα δεν ξεχνάμε το ραντεβού για την Υγεία μας. Όσες κυρίες της πόλης δεν έχουν κάνει πρόσφατη εξέταση μαστογραφίας μέσα από το πρόγραμμα του Δήμου και του ΕΔΔΥΠΠΥ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την εξέταση του Μαΐου καλώντας στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στα τηλέφωνα 2132000196 και 2102724045 (εσωτ. 8).

Η εξέταση αυτού του μήνα είναι προγραμματισμένη για τις 19/5 στις 9.00 το πρωί στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια)

Εάν κάποιες κυρίες δεν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ημερομηνία, θυμίζουμε, μπορούν από τώρα να κλείσουν ραντεβού για οποιαδήποτε επερχόμενη εξέταση μέσα στο έτος (όπως φαίνεται στις ημερομηνίες του σχετικού πίνακα)

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού ενώ πρέπει να έχει περάσει ένα έτος από την τελευταία τους μαστογραφία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα ψηφιακής μαστογραφίας υλοποιείται με την συνδρομή του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».