Φόρμα αναζήτησης

Σε υπηρεσιακή ετοιμότητα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τη νέα κακοκαιρία

Alt
09 Μαρ 2022 10:35 PM
Κατηγορία: Πόλη

Σε νέα φάση υπηρεσιακής ετοιμότητας μπαίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπίσει ή, ακόμα καλύτερα, να προλάβει τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην πόλη η προβλεπόμενη από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία κακοκαιρία «Φίλιππος», η οποία αναμένεται να περάσει από την Αττική τα επόμενα 24ωρα.

Όπως κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή για να επιχειρήσουν προληπτικά αλλά και να επέμβουν σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Επειδή η πρόγνωση κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, και για χιονόπτωση, ο Δήμος έχει διαθέσιμη νέα παρτίδα αλατιού για όσους πολίτες θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Η προμήθεια γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας στις δημοτικές εγκαταστάσεις της οδού Καλαβρύτων & Φαναρίου (δίπλα από τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου Κύμης).

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) θα είναι και πάλι ανοικτό κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη μεταφορά των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη θα εκτελείτε αυτό το διάστημα μονάχα όταν η Αττική Οδός επιτρέπει τη διέλευση βαρέων οχημάτων από τη διαδρομή της.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 2102830374 και 2102849411. Όπως πάντα, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.