Φόρμα αναζήτησης

Σε ετοιμότητα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στην πρεμιέρα των Πανελλήνιων.

Alt
03 Ιουν 2022 10:08 AM
Κατηγορία: Παιδεία

Δίπλα στα παιδιά που μπήκαν στη μάχη των Πανελλήνιων Εξετάσεων στέκεται και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι δημοτικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν εργασίες προετοιμασίας στα σχολεία – εξεταστικά κέντρα υπό την καθοδήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, ο Δήμος μοίρασε – και θα συνεχίζει να μοιράζει για κάθε ημέρα των Πανελληνίων – νερό στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις, ενώ η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ δώρισε από ένα μπλοκάκι σε κάθε παιδί για τις σημειώσεις τους.

Η πρώτη ημέρα των Πανελλήνιων ξεκίνησε και κύλησε ομαλά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, ο οποίος κρατάει τις υπηρεσίες του σε επιφυλακή για οτιδήποτε χρειαστεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

«Στην εκκίνηση των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων εύχομαι σε όλα τα παιδιά που είναι έτοιμα να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, καλή επιτυχία. Άλλωστε, το πρώτο βήμα το έχουν ήδη κάνει: έχουν θέσει τους στόχους τους και, είμαι, σίγουρος, θα δώσουν τα δυνατά τους για να τους πετύχουν. Αυτό είναι και το σημαντικότερο, να έχουν στόχους και να προσπαθούν πάντα να τους κάνουν πραγματικότητα. Εμείς τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή πορεία στη ζωή τους. Τα καλύτερα έρχονται!», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους μαθητές στην πρεμιέρα των εξετάσεων.

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.