Φόρμα αναζήτησης

Σε ελάχιστο χρόνο και εύκολα πλέον η αντικατάσταση της άδειας οδήγησης: Δήμος Ηρακλείου Αττικής και Περιφέρεια Αττικής συζητούν πώς θα βελτιώσουν την εξυπηρέτηση του δημότη

Alt
22 Απρ 2021 12:00 PM
Κατηγορία: Πόλη

Περισσότεροι από 300 κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπόρεσαν μέσα στο 2020 εύκολα, γρήγορα και απλά να αντικαταστήσουν την άδεια οδήγησής τους αξιοποιώντας το σύστημα διασύνδεσης των δημοτικών ΚΕΠ με το Τμήμα Εξυπηρέτησης των ΚΕΠ της Περιφέρειας Αττικής. Ενδεικτικό, ότι είχαν στα χέρια τους τη νέα άδεια πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν. Με στόχο οι ρυθμοί αυτοί να γίνουν ακόμα πιο γρήγοροι και να εφαρμοστούν σε περισσότερα πεδία, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, συζήτησαν τρόπους για την αποτελεσματικότερη και χωρίς γραφειοκρατία ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα που άπτονται των μεταφορών μέσα από την συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.

«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει δώσει σύγχρονα, ηλεκτρονικά εργαλεία στους δημότες του για να εξυπηρετούνται γρήγορα, άνετα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές. Επεκτείνουμε τις δράσεις μας με τη διαλειτουργικότητα μεταξύ υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού με ορατά και μετρήσιμα οφέλη για τους Ηρακλειώτες, με στόχο να ελαττώσουμε στο ελάχιστο τους χρόνους που απαιτούνται για την ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών», δηλώνει ο Νίκος Μπάμπαλος. 

«Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας εξυπηρετούνται πλέον γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς ουρές και πολύωρες αναμονές στα γκισέ των υπηρεσιών Μεταφορών», επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος ενημέρωσε το δήμαρχο για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που πρόκειται σύντομα να τεθούν σε λειτουργία από την Περιφέρεια Αττικής.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.