Φόρμα αναζήτησης

Προετοιμασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας – Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Alt
20 Ιαν 2022 7:43 PM
Κατηγορία: Πόλη

Σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αττική. Αρχικά από το πρωί της Παρασκευής 21 μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου (με επέκταση και τις επόμενες ημέρες εάν χρειαστεί) όλες οι εμπλεκόμενες δημοτικές υπηρεσίες θα είναι σε 24ωρη επιφυλακή και στη διάθεση του δημότη για όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει. 

Αναλυτικότερα, από την Παρασκευή 21/1 όσοι κάτοικοι της πόλης επιθυμούν να προμηθευτούν προληπτικά αλάτι θα μπορούν να το κάνουν στις δημοτικές εγκαταστάσεις επί της οδού Καλαβρύτων (Το αλάτι θα είναι διαθέσιμο για όσες ημέρες διαρκέσει η κακοκαιρία. Οι πολίτες προσέρχονται με δικό τους όχημα και με σακούλα για την προμήθεια).

Ο Δήμος θα μοιράσει από την Παρασκευή το πρωί αλάτι σε όλες τις δημόσιες δομές (σχολεία, εκκλησίες, Αστυνομικό Τμήμα κτλ)

Το Σάββατο 22/1, ημέρα που σύμφωνα με τις προβλέψεις είναι πιθανό να υπάρξει χιονόπτωση, όλα τα απαραίτητα οχήματα του Δήμου (εκχιονιστικά, φορτωτές, αρπάγες κτλ) θα βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σε επιφυλακή.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 2102830374 και 2102849411 καθώς και με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δημήτρη Δημητρόπουλο στο κινητό τηλέφωνο 6930071372. Επιπλέον, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά όλο το Σαββατοκύριακο.

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) όπως πάντα σε τέτοιες περιστάσεις θα είναι ανοικτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Δείτε μερικές συμβουλές για το πώς προετοιμαζόμαστε σαν πολίτες και αντιμετωπίζουμε τον παγετό στην ειδική καμπάνια του Δήμου ΕΔΩ

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.