Φόρμα αναζήτησης

Παράταση για τις αιτήσεις εγγραφής – επανεγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Έως τις 30 Ιουνίου η νέα προσθεσμία

Alt
19 Ιουν 2020 9:43 AM
Κατηγορία: Πόλη

Παράταση λίγων ημερών στην διορία της διαδικασίας των αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δίνει ο δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας. Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, πλέον, έως και τις 30 Ιουνίου, αποκλειστικά online στην ειδική πλατφόρμα που ετοίμασε ο Δήμος προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Ηρακλειώτες χωρίς να χρειάζεται να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ, αφενός για την άνεση, αφενός την ασφάλειά τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία για να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο στους γονείς, που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, να προλάβουν χωρίς πίεση να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Θυμίζουμε, η πλατφόρμα για τις online αιτήσεις βρίσκεται ΕΔΩ ενώ στις φόρμες υποβολής υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για κάθε βήμα. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό του ΟΠΑΚΜ είναι στην διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε βοήθεια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102832500.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Η ΔΙΟΡΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30/6 (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ). ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.