Φόρμα αναζήτησης

Παιδιά από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακολούθησαν τις περιπέτειες του «Αττικούλη»

Alt
03 Μάιος 2022 12:52 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από όσους μικρούς Ηρακλειώτες παρακολούθησαν, μαζί με τους γονείς τους, τις περιπέτειες του «Αττικούλη στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», την παιδική θεατρική παράσταση που φιλοξένησε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου ανήμερα της Πρωτομαγιάς, φυσικά με ελεύθερη είσοδο. Η παρέα, μάλιστα, μεγάλωσε, καθώς την παράσταση είδαν και παιδιά από τις δομές του Χαμόγελου του Παιδιού, στο οποίο ήταν αφιερωμένη η συγκεκριμένη ημέρα του θεατρικού. Στο τέλος, οι Αττική Οδός και οι Αττικές Διαδρομές, υποστηρικτές της παράστασης στο πλαίσιο των προγραμμάτων τους για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας, μοίρασαν δώρα σε όλους τους μικρούς θεατές.

Ο «Αττικούλης», άλλωστε, έχει αυτό τον διπλό σκοπό: αφενός να διασκεδάσει τα παιδιά με τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών του θεάτρου Ελεύθερη Έκφραση, αφετέρου, μέσα από την ιστορία του αλλά και τη διάδραση με το κοινό κατά τη διάρκεια της παράστασης, να εκπαιδεύσει τα παιδιά για το πώς συμπεριφερόμαστε σωστά στο δρόμο και, πάνω από όλα, οδηγούμε με ασφάλεια.

Η παράσταση περιοδεύει αυτόν τον καιρό σε δήμους της Αττικής, από τους οποίους δεν μπορούσε να λείψει ο Δήμος Ηρακλείου…

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.