Φόρμα αναζήτησης

Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης: Μια εξαιρετική παράσταση για παιδιά σχετικά με την οδική ασφάλεια στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με ελεύθερη είσοδο

Alt
01 Μάιος 2022 10:52 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση για τα παιδιά φιλοξενεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για την Κυριακή της φετινής Πρωτομαγιάς. «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», έρχεται για να διασκεδάσει αλλά και να εκπαιδεύσει για θέματα οδικής ασφάλειας, βάζοντας ένα λιθαράκι στην προσπάθεια οι νέες γενιές να έχουν καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο από ότι οι παλιότερες… Ο «Αττικούλης» λοιπόν, περιμένει τους μικρούς του φίλους την Κυριακή 1η Μαΐου στις 11.00 το πρωί, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος), φυσικά με ελεύθερη είσοδο, όπως όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου.

Στην παράσταση, η οποία περιοδεύει αυτό το διάστημα σε δήμους της Αττικής, συμμετέχουν επτά ηθοποιοί, συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ μαζί με τους ηθοποιούς συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια όλα τα παιδιά που θα την παρακολουθήσουν.

Ο «Αττικούλης» ανεβαίνει με την υποστήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών, στο πλαίσιο των προγραμμάτων για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας, σε συνεργασία με το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση».

Για την είσοδο στην παράσταση ισχύουν τα νέα υγειονομικά μέτρα προστασίας όπως αυτά έχει οριστεί να τροποποιηθούν από 1ης Μαΐου.

Αφιερώνουμε την συγκεκριμένη παράσταση στο "Χαμόγελο του Παιδιού".