Φόρμα αναζήτησης

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έτοιμοι να υποδεχθούν και φέτος τα παιδιά της πόλης: οδηγίες για τους γονείς και τις τελικές εγγραφές μέσω voucher

Alt
31 Αυγ 2022 1:23 PM
Κατηγορία: Πόλη

Τις πόρτες τους ανοίγουν και φέτος για τα παιδιά της πόλης οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στους δημοτικούς παιδικούς θα μπορούν να προσέρχονται τα παιδιά που έχουν πραγματοποιήσει επανεγγραφή, δηλαδή όσα φοιτούσαν και την περυσινή περίοδο, ενώ από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα πιο μικρά παιδιά του Ηρακλείου, εκείνα που για πρώτη φορά θα πάνε φέτος παιδικό σταθμό.

Παράλληλα, δεδομένου ότι έως σήμερα (Τετάρτη 31/8) το βράδυ η ΕΕΤΑΑ θα ανακοινώσει τα οριστικά αποτελέσματα για τους τελικούς δικαιούχους voucher μέσω του προγράμματος επιδότησης τροφείων για τη δωρεάν φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όσοι γονείς λάβουν voucher θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας ((Βορ. Ηπείρου 41 & Ελ. Βενιζέλου) το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσουν την απαιτούμενη εγγραφή.

Τα συνολικά αποτελέσματα για τις νέες, φετινές εγγραφές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr την Παρασκευή 2/9 το απόγευμα.

Αναλυτικά οδηγίες προς τους γονείς για την επαναλειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών:

  1. Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου ανοίγουν για να υποδεχθούν ΜΟΝΟ τα παιδιά που έχουν πραγματοποιήσει επανεγγραφή.
  2. Όπως έχει κάνει γνωστό η ΕΕΤΑΑ, έως σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 31/8) θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς μέσω voucher.
  3. Οι τελικοί δικαιούχοι των vouchers που θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και δεν έχουν απευθυνθεί ακόμα στον ΟΠΑΚΜ για την εγγραφή – κατάθεση του voucher θα πρέπει να το κάνουν αυστηρά έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 12.00μμ είτε προσερχόμενοι στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ (Βορ. Ηπείρου 41 & Ελ. Βενιζέλου), είτε στέλνοντας το voucher ηλεκτρονικά μαζί με τις δύο όψεις της ταυτότητας του δικαιούχου γονέα, στο email opakm.eggrafes@gmail.com.
  4. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών μέσω voucher θα ανακοινωθούν τα συνολικά αποτελέσματα των φετινών εγγραφών, τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.
  5. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οι γονείς των παιδιών που θα εγγραφούν με τα οριστικά συνολικά αποτελέσματα μπορούν να προσέρχονται στον σταθμό της τοποθέτησής τους, για να αρχίσει η περίοδος  της προσαρμογής – φοίτησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102832500.

«Για ακόμα μια χρονιά είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα παιδιά της πόλης στη μεγάλη μας οικογένεια, στην οικογένεια των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών. Όλοι στον Οργανισμό, διοίκηση, δασκάλες και λοιποί εργαζόμενοι είμαστε απόλυτα έτοιμοι και υποσχόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στα πρώτα σχολικά βήματα των μικρών Ηρακλειωτών. Οι, χρόνο με το χρόνο, διαρκώς αυξανόμενες αιτήσεις εγγραφών μαρτυρούν ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, κάτι που μας τιμά και μας γεμίζει ευθύνη. Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι μια ομαλή και παραγωγική σχολική χρονιά», το μήνυμα της προέδρου του ΟΠΑΚΜ, Ασημίνας Παναγιωτακοπούλου. 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.