Φόρμα αναζήτησης

Με φυσική παρουσία και διευρυμένες οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου στα μέλη τους

Alt
07 Σεπ 2021 2:46 PM
Κατηγορία: Πρόνοια

Διευρύνονται οι υπηρεσίες που προσφέρουν δια ζώσης τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στα μέλη τους μετά και τις τελευταίες οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων, με γνώμονα την τροποποίηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Έτσι λοιπόν, από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου οι ηλικιωμένοι μπορούν να προσέρχονται με φυσική παρουσία στα πέντε δημοτική ΚΑΠΗ για τα εξής:

  • Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας
  • Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Φροντίδας
  • Ατομική Συμβουλευτική από Κοινωνικό Λειτουργό
  • Ατομική Συμβουλευτική υποστήριξη από Ψυχολόγο
  • Υποστήριξη για τη διαδικασία συνταγογράφησης από εθελοντές γιατρούς
  • Ατομική Συμβουλευτική υποστήριξη από εκπαιδευμένους εργαζόμενους για θέματα άνοιας
  • Εγγραφές νέων μελών στα ΚΑΠΗ

Τα μέλη πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (με παρέλευση 14 ημερών από την τελευταία δόση του προγραμματισμού τους) ή πιστοποιητικό νόσησης (με ημερομηνία διάγνωσης όχι περισσότερη από 180 ημέρες). Επίσης, θα πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει ραντεβού στο ΚΑΠΗ για το οποίο ενδιαφέρονται. Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν:  

Κ.Α.Π.Η. Πολυτεχνείου (Α΄Κ.Α.Π.Η.) – 2102825202

Κ.Α.Π.Η. Ελ. Βενιζέλου (Β΄Κ.Α.Π.Η.) – 2102813595 & 2102811089

Κ.Α.Π.Η. Καναπίτσας – 2102848185

Κ.Α.Π.Η. Πρασίνου Λόφου – 2102833555

Κ.Α.Π.Η. Αυγής – 2102820230

Προς το παρόν δεν επιτρέπεται η προσέλευση στα ΚΑΠΗ για διαφορετικούς λόγους πλην των ανωτέρω υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους των ΚΑΠΗ είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων) σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

«Με την ευχή σύντομα να ανοίξουμε ξανά σε πλήρη λειτουργία για να προσφέρουμε, όπως ξέρουμε, ένα δεύτερο σπίτι, μια ζεστή συντροφιά στους ηλικιωμένους της πόλης μας, διευρύνουμε ως έχουμε τώρα τη δυνατότητα τις υπηρεσίες προς τα μέλη μας για να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο εύκολη», το μήνυμα της προέδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, Μαριάννας Ζούρου.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.