Φόρμα αναζήτησης

Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 6-8 ετών

Alt
19 Μαρ 2019 10:34 AM
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη

Στις 13/3/2019 ημέρα Τετάρτη το απόγευμα είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας στη Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 6-8 ετών,  τον συγγραφέα και εικονογράφο Νικόλα Ανδρικόπουλο και μαζί βέβαια με τη συντονίστριά μας Ελένη Σαμούρη.

Ο Συγγραφέας μάγεψε τα παιδιά με τον τρόπο που παρουσίασε το βιβλίο του, το οποίο μας μιλά για μια παρέα ανθρώπων των τεχνών που αποφασίζουν να γνωρίσουν τον κόσμο, να τον φτιάξουν καλύτερο και να τον ομορφύνουν. Θα προσπαθήσουν. Ποιος θα βοηθήσει ποιον; Θα τα καταφέρουν, άραγε;

Ένα ωραιότατο παραμύθι για τη ζωή και τη δυνατότητα των ανθρώπων μέσω των τεχνών να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, ομορφότερο, ευαίσθητο και πιο δημιουργικό. Όπως  η ζωγραφική η λογοτεχνία, η μουσική, το θέατρο, η αρχιτεκτονική η γλυπτική,  ο χορός κ.λπ. Όλοι κρύβουμε ένα καλλιτέχνη μέσα μας. Ας τον ανακαλύψουμε. 

Ο διάλογος που επακολούθησε με τα παιδιά εντυπωσίασε τόσο πολύ τον συγγραφέα  οποίος μας εκμυστηρεύτηκε φεύγοντας ότι άξιζε πολύ τον κόπο η παρουσίαση αυτή.

Στο τέλος τα παιδιά τι άλλο δανείσθηκαν βιβλία για το σπίτι χαρούμενα αφού πήραν και την περίληψη της ιστορίας του βιβλίου σε φωτοτυπημένο έντυπο από την αγαπημένη συντονίστρια τους ανανεώνοντας το ραντεβού  για τις 10 Απριλίου 2019.

 

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.