Φόρμα αναζήτησης

Η ΕΣΑμεΑ στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την ενημέρωση των ΑμΕΑ

Alt
16 Ιουλ 2020 12:31 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

Αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) φιλοξενεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες ΑμΕΑ να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις παροχές που μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν. Η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στο Κέντρο Κοινότητας (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρ. Αντύπα) από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι για να υποδεχθεί όσους πολίτες θέλουν να ενημερωθούν ή να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους. Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα στο 2132000265 για να μιλήσουν με την αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας.

Η πρωτοβουλία είναι μέρος της δράσης της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική Συνομοσπονδία συμβάλλει στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση, στη διάχυση της πληροφόρησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και στην ενδυνάμωση της αναπηρικής οικογένειας.

Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ΕΣΑμεΑ οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, μπορούν να το κάνουν στο τηλέφωνο 2109949837.