Φόρμα αναζήτησης

Εκδήλωση για τα παιδιά τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Alt
03 Δεκ 2019 1:34 PM
Κατηγορία: Πρόνοια

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, για ξεχωριστά παιδιά: Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο  τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και, μαζί με την  Κοιν.Σ.Επ. «Μ.Α.Ν.Α»,  διοργανώνουν ένα ζεστό απόγευμα για τα παιδιά του Συλλόγου, αλλά και όλα τα παιδιά της πόλης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) για να αποδείξουμε ότι «το αδύνατο από το δυνατό απέχει μόνο μία συλλαβή…».

Θέατρο, μουσική, εικαστικά καθώς και μερικές… εκπλήξεις είναι όσα έχουν ετοιμασθεί για τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Η Κοιν.Σ.Επ. Κοινωνικής και Συλλογικής Ωφέλειας “Μ.Α.Ν.Α.” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία γονέων, παιδιών με ιδιαιτερότητες. Το Μ.Α.Ν.Α. έχει δομηθεί έτσι ώστε τα προγράμματα του, αφενός να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούν τα παιδιά και αφετέρου να βελτιώνουν τις γνωστικές τους ικανότητες καθώς και τις δεξιότητες που αφορούν τις ανάγκες διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, με απώτερο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών αλλά και στην ανακούφιση των οικογενειών από τα προβλήματα της καθημερινότητας.