Φόρμα αναζήτησης

Εγκαίνια για το νέο παιδικό σταθμό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Παρασκευή 20-12 10.00 στην Κωστή Παλαμά

Alt
20 Δεκ 2019 2:43 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

Τα επίσημα εγκαίνια του καινούργιου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, επί της οδού Κωστή Παλαμά στο Παλαιό Ηράκλειο, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στον χώρο του σταθμού (Κ. Παλαμά 24). Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενώ τον αγιασμό θα πραγματοποιήσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνoς, κ. Γαβριήλ, παρουσία της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων της Περιφέρειας και, φυσικά, των γονιών που στέλνουν ήδη τα μικρά τους στις εγκαταστάσεις του νέου παιδικού σταθμού.

Και αυτό γιατί, μπορεί τα εγκαίνια να γίνονται τώρα - και μάλιστα με το χριστουγεννιάτικο κλίμα που έχουν δώσει τα παιδάκια στον σταθμό - όμως ο νέος παιδικός της οδού Κωστή Παλαμά λειτουργεί ήδη μέσω του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς φιλοξενώντας δεκάδες μικρών Ηρακλειωτών στα πρώτα τους σχολικά βήματα.

Μάλιστα, με την προσθήκη του καινούργιου παιδικού σταθμού όλα τα παιδιά της πόλης βρίσκουν πλέον θέση στους σταθμούς του Δήμου είτε μέσω του προγράμματος επιδότησης τροφείων μέσω ΕΣΠΑ, είτε μέσα από τις συμβατικές εγγραφές.