Φόρμα αναζήτησης

Δωρεάν rapid covid tests δράση Μαΐου: Δευτέρα 24/5 10.30 – 14.30 έξω από το δημαρχείο

Alt
24 Μάιος 2021 11:31 AM
Κατηγορία: Πρόνοια

Ακόμα μια ευκαιρία για να κάνουν δωρεάν rapid covid tests θα έχουν οι Ηρακλειώτες στη νέα δράση που προγραμματίζουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής μαζί τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, αυτή τη φορά τη Δευτέρα 24 Μαΐου, από τις 10.30  το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι, έξω από το δημαρχείο (Μαρ. Αντύπα, σταθμός ΗΣΑΠ). Όπως και τις προηγούμενες παρόμοιες δράσεις, η Κινητή Ομάδα Επισκέψεων στο Σπίτι της Περιφέρειας θα περιμένει εκείνους που θα θελήσουν να εξεταστούν σε μια διαδικασία γρήγορη και απλή. Το μόνο που χρειάζεται από τη μεριά των πολιτών είναι να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ προσέρχονται χωρίς ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι στους εξεταζόμενους δίνεται βεβαίωση για χρήση, όπου αυτή είναι απαραίτητη, όπως επίσης το αποτέλεσμα της εξέτασης μπορεί να δηλωθεί στις ειδικές πλατφόρμες των εργαζόμενων που εμπίπτουν στην εν λόγω υποχρέωση. Εξ ου και η επιλογή του κέντρου της πόλης ως το νέο σημείο δράσης, αφού στην εξέταση μπορούν και είναι χρήσιμο να προσέλθουν οι απασχολούμενοι στην τοπική αγορά.

Όσοι βρεθούν θετικοί στον ιό ειδοποιούνται άμεσα από την ομάδα των εξεταστών για να πάρουν οδηγίες σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνουν.