Φόρμα αναζήτησης

Δήμος και Περιφέρεια Αττικής συνεργάζονται για τα έργα που συνεχίζουν να πηγαίνουν το Ηράκλειο μπροστά: Συνάντηση Νίκου Μπάμπαλου – Λουκίας Κεφαλογιάννη

Alt
04 Οκτ 2019 9:39 AM
Κατηγορία: Πόλη

Σε στενότερο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο Ηρακλείου Αττικής και Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές και τις υπηρεσίες προς τους Ηρακλειώτες, συμφώνησαν ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και η νέα αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο γραφείο της κ. Κεφαλογιάννη.

Ο δήμαρχος και η αντιπεριφερειάρχης εξέτασαν το χρονοδιάγραμμα για όλα τα έργα που αφορούν την σύμπραξη Δήμου και Περιφέρειας: όσα δηλαδή είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από τα περιφερειακά προγράμματα, όσα είναι ενταγμένα στον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, όπως η ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, αλλά και όσα αποτελούν πάγιες ή νέες διεκδικήσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής, με χαρακτηριστικότερη την απόκτηση του Κτήματος Φιξ.

«Η δημοτική μας αρχή είναι πάντα έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε φορέα μπορεί να συμβάλει στο να πετύχουμε τον στόχο μας, το Ηράκλειο να γίνεται κάθε ημέρα ακόμα καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Περιφέρεια Αττικής που αποτελεί πηγή άντλησης πόρων τόσο για τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα στην πόλη, όσο και για τις μεγαλόπνοες παρεμβάσεις που είτε αλλάζουν την φυσιογνωμία του Δήμου, είτε λύνουν χρόνια προβλήματα. Χαίρομαι που η αντιπεριφερειάρχης κ. Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, είναι δύο άνθρωποι που ακούνε και συμμερίζονται τα αιτήματά μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.