Φόρμα αναζήτησης

Έκκληση για περιορισμό των κλαδεμάτων και της απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης για την περίοδο του υγειονομικού συναγερμού

Alt
13 Μαρ 2020 7:37 PM
Κατηγορία: Καθαριότητα

Τον μέγιστο δυνατό περιορισμό των κλαδεμάτων και της απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων μέσα ή, ακόμα χειρότερα, δίπλα στους κάδους της πόλης ή σε οποιοδήποτε δημόσιο σημείο ζητά από τους κατοίκους ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για όσο διαρκέσει ο υγειονομικός συναγερμός που έχει σημάνει για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. 

Και αυτό γιατί το προσωπικό της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου αφενός καταβάλει, αυτή την περίοδο, τεράστιες προσπάθειες για την συχνότερη αποκομιδή των απορριμμάτων, την τακτικότερη απολύμανση των κάδων και της υποδομής του δημοτικού μηχανισμού (όπως τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας). Αφετέρου λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των ειδικών γονεϊκών αδειών και των προληπτικών μέτρων αποχής από την εργασία, καθώς και με βάρδιες που εξασφαλίζουν ότι θα προστατευτούν οι δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητας από τη νόσο αφού, να σημειωθεί, εάν βρεθεί κρούσμα στην Υπηρεσία πιθανόν αυτή την χρειαστεί να αναστείλει πλήρως τα καθήκοντά της!

Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη για να απομακρύνει κάποιος ογκώδη ή πράσινα απορρίμματα αυτό θα γίνει αυστηρά και μόνο μέσα από ραντεβού με την Υπηρεσία και σε κάθε περίπτωση ταυτόχρονα με την προγραμματισμένη, από το εν λόγω ραντεβού, αποκομιδή. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσουν τα πρόστιμα του δημοτικού Κανονισμού Καθαριότητας.

Βοηθάμε όλοι στο να μείνει το Ηράκλειο καθαρό, συμβάλλουμε όλοι για να μην νοσήσει κανείς. 

 

 

 

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.