Φόρμα αναζήτησης

Παιδική παχυσαρκία: πρόληψη και αντιμετώπιση. Ακόμα μια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την υγεία των παιδιών

Alt
15 Φεβ 2019 12:45 PM
Κατηγορία: Πρόνοια

Συμβουλές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι γονείς παρακολουθήσουν την σχετική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Ειδικοί επιστήμονες: ενδοκρινολόγοι, διατροφολόγοι, παιδίατροι θα μιλήσουν για μια σύγχρονη μάστιγα που, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει με ένταση την εμφάνισή της και στην Ελλάδα.

Τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφή των παιδιών; Ποια είναι τα σημάδια για να προλάβουμε την παιδική παχυσαρκία; Τι μπορούμε να κάνουμε για το παιδί εάν ξεφύγει στο βάρος του; Μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν μαζί με όσες άλλες προκύψουν κατά την διάρκεια της συζήτησης από τους παρευρισκόμενους.

Μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου, την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Ένωση Γονέων της πόλης, η Ελληνική Εταιρία Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας και το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π.&Α. Κυριακού».

Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.