Φόρμα αναζήτησης

Με νέους κυβόλιθους στρώθηκε η οδός Λογοθετίδη για την ασφάλεια των παιδιών του 7ου και 14ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης

Alt
07 Φεβ 2019 12:47 PM
Κατηγορία: Πόλη

Σε μια στρατηγική παρέμβαση για την ασφάλεια των παιδιών που φοιτούν στο 7ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης αλλά και εκείνων που επισκέπτονται την γειτονική παιδική χαρά προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το πλακόστρωτο οδόστρωμα της παρακείμενης οδού Λογοθετίδη αντικαταστάθηκε με καινούργιους κυβόλιθους προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διέλευση από το σημείο, σε ένα δρόμο ο οποίος παρουσίαζε προβλήματα ιδιαίτερα κατά τις ημέρες έντονης βροχόπτωσης.

Η διαμόρφωση της οδού Λογοθετίδη έρχεται να προστεθεί στο ευρύτερο έργο που, πριν από δύο χρόνια ολοκλήρωσε η δημοτική αρχή, με την κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στις εισόδους όλων των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Ηρακλείου για να διασφαλίσει περαιτέρω την ασφαλή μετάβαση από και προς τα σχολικά κτίρια.

«Η ασφάλεια των παιδιών είναι για την δημοτική μας αρχή αδιαπραγμάτευτη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι, με τα έργα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής και των παιδιών και όλων των Ηρακλειωτών. Η εικόνα του πριν και του μετά της οδού Λογοθετίδη θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία του πως παραλάβαμε τον Δήμο και πως τον έχουμε μεταμορφώσει σε αυτά τα 4,5 χρόνια. Αυτή την εικόνα, αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Μαζί με τους συμπολίτες μας κάνουμε το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», σχολιάζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, Ηλία Μοσχονά, οι παρεμβάσεις γύρω από τα σχολεία θα συνεχιστούν – άλλωστε είναι σε εξέλιξη η πεζοδρόμηση των δρόμων γύρω από το 2ο Λύκειο και 5ο Γυμνάσιο της πόλης – ενώ στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ακόμα μια μεγάλη εργολαβία εργασιών και μέσα στα σχολικά κτίρια (πρόγραμμα Φιλόδημος).

Leave A Comment

CAPTCHA
Η ερώτηση γίνεται για την αποφυγή του spam
Image CAPTCHA
Γράψτε τους χαρακτήρες της εικόνας.